October Guest Designer, Stephanie Buice

CD13-GuestDesigner_zps08561c43.png
Because of shipping issues, our October Guest Designer, Stephanie Buice did not get her kit until this week, so as soon as she can, she’ll be sharing her beautiful artwork with us. She’s been so gracious about the delays, and from the sneaks we’ve seen on Instagram, we know it’s going to worth the wait! Until then, please get to know Stephanie better by reading on.
ETA: Here’s a link to her gallery, be sure to stop in and be inspired!
IMG_9914
Hi everyone, I’m Stephanie Buice! (rhymes with nice in case you were wondering), I live in a small town in central AL with my husband and 3 year old son Brady. I’m a stay at home momma who loves God, my family and papercrafting. I’ve been scrapbooking since about 2001, I started in my senior year of high school. I’m usually a middle of the day scrapper since that’s when Brady takes his naps and it is by far the most relaxing part of my day.  I am lucky to have designed for some of my favorite manufacturers and kit clubs and I treasure all the friendships I’ve made along the way.
1. What is your most creative time?
Answer: without a doubt the afternoon since that’s when my son naps.
2. Share your current top 5 favorite songs/music groups with us.
Answer: I love anything T-Swift, Lady Antebellum, I Am They, City Harbor, and Bethel Worship.
3. If you were in a Rock N’ Roll band, what would your job be? 
Answer: Back up singer or manager, the only instrument I can play is the piano ha!
4. Did you ever want to change your name? If so, to what?
Answer: haha this is a good question, maybe I should change my name to Jake The Pirate…maybe then my three year old would actually listen to me.
5. If your life was a movie, what actress would play you?
Answer: Dude you can’t replicate this awesomess! Totally kidding, I pick Sandra Bullock. She’s beautiful and pretty down to earth.
6. What’s your favorite accessory?
Answer: My favorite accessory is my phone.
7. How do you cheer yourself up?
Answer: Worship music always makes me feel better, of course there’s always chocolate.
8. If you could have a luncheon with any three people (real or fictitious/ from any time period, dead or alive), which three people would you choose and why?
Answer: My first person would be my grandma, she was my person. I would love for her to have had the chance to meet Bryan (hubby) and our son Brady. My second person would be any one of my crafty friends, I really couldn’t go wrong with any of them. And third I would pick one of my best friends, Emily, because it’s been way too long!
9. What food would describe your style?
Answer: Home Cooking. I love cooking for my family, especially dinner. I’m a meat, veggies and mashed potatoes kind of girl.
10. What is “dressed up” for you? 
Answer: A pretty dress and shoes that makes me feel sexy lol
Find Stephanie online at either of the following places:

 

Christine's on Scrapbook Soup!
Crazy for Mini Books!

1 Comment

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *